SARRIÀ CELEBRA EL DIA DE LA DISCAPACITAT

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sarrià el Dia Internacional de la Discapacitat amb la participació, entre altres, de la seva colla gegantera.

Els gegants, amb el gegant adaptat Normag al davant, van ballar a la plaça de la Vila, on també hi van participar el Gervasi, la Laieta i el Blauet. A la festa la gent amb situació de discapacitat va poder conèixer, i fins i tot portar, el gegant Normag.

Al costat dels geganters van participar els tabalers de Sarrià i la Fundació Aspasim. Jornades inclusives com aquesta s’haurien de celebrar més sovint i no només el dia 21 de novembre a Sarrià. Cada cop, però, es fa més feina i està millorant molt aquesta tasca.

Sis anys portant gegants
Ja fa sis anys que estic amb la colla gegantera de Sarrià. Tots ells són gent molt maca i alegre. Recordo que hem anat dues vegades a Manacor, però també, entre altres moltes sortides, a Montserrat per celebrar els cent anys del Centre excursionista de Sarrià Els Blaus.

Sis anys passen volant i que siguin per molts anys més així, per poder fer més sortides i continuar passant bones estones.

Aquest cap de setmana al costat de les persones en situació de discapacitat, ser de la colla gegantera de Sarrià és el millor que hi ha.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish