RIU I PERMANYER ENS DESCOBREIXEN BARCELONA

El dimecres passat el nostre redactor Jordi Riu va presentar al Col·legi de Periodistes de Catalunya el seu primer llibre, “La Barcelona que et falta”. En aquesta obra de Riu podeu trobar moltes curiositats sobre indrets de Barcelona que potser no coneixeu. El llibre és un recull d’articles publicats per l’autor a la revista digital Èxit21 de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

L’acte de la presentació va ser moderat per la redactora Beatriz Ruiz i va comptar amb la presència del prestigiós periodista Lluís Permanyer juntament, és clar, amb l’autor i escriptor Jordi Riu, que ens van explicar algunes de les anècdotes del llibre.

La Barcelona inhòspita
Riu sempre aporta informacions molt interessants als seus articles sobre la ciutat de Barcelona i ens demostra que hi ha coses que no saben de la ciutat comtal que val la pena conèixer. Ha estat una sort haver conegut en Jordi i el seu llibre serà molt ben valorat pels barcelonins més curiosos.

Recomano molt aquest llibre perquè així sabreu més coses de Barcelona. Ens parla de molts temes interessants com, per exemple, sobre les Glories i d’altres més coses que heu de descobrir comprant i llegint el seu llibre.

Els talents de la FCSD
A la FCSD hi ha altres autors que també han publicat el seu llibre com, per exemple, Andy Trias amb les seves memòries i reflexions titulades “Ignorant la SD”.

Com diu el lema d’Èxit 21, “la mirada que et falta”, aquests llibres d’en Jordi Riu o de l’Andy Trias ens ajuden a conèixer millor la realitat i les persones que tenim a prop.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish