EL BARÇA S’APAGA

Aquesta ha estat una setmana per oblidar a Can Barça després de perdre contra el Benfica a la Champions i contra l’Atlètic de Madrid en lliga amb un total de cinc gols encaixats i zero anotats.

El Barça de Koeman va arribar a Lisboa amb la moral ben alta ja que s’esperava que després d’haver vençut al Llevant es veiés la millor versió dels culers. Però l’alegria li va durar ben poc i el Barça es va fondre a Da Luz ja que el Benfica el va tornar a la crua realitat amb un clar 3-0 amb el qual se li complica els vuitens de la Champions.

El jugador del conjunt portuguès Darwin Nuñez va marcar el primer gol al minut 3. A partir d’aquí els blaugranes semblaven no tenir el dia i amb aquest únic gol es van anar a la mitja part.

No va ser fins al minut 69 quan Rafa pujaria el segon gol al marcador. Una altra vegada Darwin Nuñez marcaria des dels onze metres per donar el cop de gràcia als blaugrana.

D’aquesta manera, els blaugranes van encaixar una nova derrota a la Champions i van tornar a quedar en evidència, confirmant així el seu pitjor inici a la competició europea. Molt lluny els queda ja l’etiqueta de “Barçampions”.

Lisboa, ingrat record

Al futbol el destí és capritxós i en aquesta ocasió va voler que el Barça revisqués sense voler-ho un dels episodis més humiliants de la seva història ressuscitant el 2-8 davant el Bayern de Munic en el mateix estadi lisboeta de Da Luz.

Un any després aquesta vegada ha estat el Benfica de Jorge Jesus el que els ha donat un altre repàs no tan voluminós però igual de vergonyant en el mateix escenari.

Donant-li un repàs a la classificació costa creure que encara el Barça no hagi puntuat i es trobi més fora que dins de la màxima competició europea.

Últim passaport per a vuitens
Després d’aquesta segona derrota europea el club blaugrana es resisteix a tirar la tovallola. En joc tenen l’últim passaport per no quedar fora de la Champions i tot passa per vèncer el Dinamo de Kíev el proper vint d’octubre al Camp Nou.

Molts dels aficionats blaugranes optarien per donar per tancada la Champions per centrar-se a la lliga, però malauradament, la marxa a la competició domèstica no va molt millor.

Un Barça sense idees
El Barça va jugar una mica millor davant l’Atlètic de Madrid que contra el Benfica, però van tornar a perdre. Aquesta vegada per 2 a 0.

Els jugadors blaugrana van començar dominant i van tenir algunes oportunitats, com les de Gavi i Coutinho, però en una contra molt ràpida els matalassers marcarien el primer gol, obra de Lemar. A dos minuts de la fi de la primera part també va marcar Luis Suárez, que va demanar perdó per marcar a causa del seu passat blaugrana.

A la segona part, els blaugranes van tenir més oportunitats però van acabar sense marcar.

Koeman ratificat
Abans de començar el partit el president de Barça, Joan Laporta, va dir que el tècnic holandès seguiria sent l’entrenador de l’equip. Després de la parada de seleccions, els blaugranes tindran un calendari exigent i hauran de jugar contra València, Dinamo de Kíev i el Reial Madrid, els tres partits al Camp Nou.

Esperem que tot és solucioni aviat i que els aficionats culers puguem tornar a confiar i gaudir amb el Barça. Són moments difícils. “Això és el que hi ha”.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish