UNA FIRA AMB NOVETATS GEGANTS

Aquest dissabte 17 de juliol s’ha celebrat la 13a Fira del mon geganter a Castellbisbal. A la fira és presentaven les noves figures de gegants, és a dir, les que s’han estrenat durant l’últim any. Malauradament, la darrera edició no es va poder celebrar a causa de la pandèmia.

Els geganters de Sarrià van presentar els nous vestuaris del Gervasi i de la Laieta i també al gegant Normag, que també pertany a la seva colla. Jo vaig ballar amb el Normag i l’experiència en va agradar molt, doncs ha sigut el primer ball que he fet amb aquest gegant.

Aquest any a Castellbisbal, i a causa de la pandèmia, no és va poder fer la tradicional cercavila.

A la fira gegantera, durant un dia, es va poder veure totes les figures noves. L’ambient era molt festiu i anar amb la colla gegantera de Sarrià m’ha agradat molt, tots són molt simpàtics i passo una bona estona amb ells.

Aquesta ha sigut, però, la primera sortida que fem desprès d’un any i mig. Mica en mica es va recuperant la normalitat i tenir l’oportunitat de fer ballar un gegant em va fer molta il·lusió.

Al setembre, més
Les properes sortides no seran fins al mes de setembre, al barri del Farro de Barcelona, i serà el dia dotze a les sis de la tarda.

Al següent cap de setmana hi prevista una segona sortida a Vallvidrera, a les cinc de la tarda, i ja al final de mes de setembre es participarà a les festes de la Mercè de Barcelona.

Ser de la colla gegantera de Sarrià és el millor que hi ha.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish