RAFFAELLA CARRÀ, CIAO BELLA DONNA

El passat dia 5 de juliol va morir a l’edat de 78 anys Raffaella Carrà per un càncer de pulmó. L’artista havia nascut nascuda el 18 de juny del 1943 a Bolonya.

Raffaella Maria Roberta Pelloni és el seu veritable nom, però després de realitzar alguna pel·lícula va arribar a la conclusió juntament amb alguns dels seus companys de professió que el seu nom artístic passaria a ser Raffaella Carrà.

Va ser cantant, compositora, ballarina, coreògrafa, presentadora de televisió i actriu. La seva carrera va començar amb un petit paper a la pel·lícula “Tormento del passato” als nou anys i a partir d’aquí ja va començar a treballar com a actriu reconeguda.

L’any 1960 va actuar al film “Lunga notte”, i també a la pel·lícula francesa “Les chance et amour” juntament amb Michael Picolli. Cinc anys després apareix a la pel·lícula “El coronel Von Ryan” junt a Frank Sinatra.

Quant a la seva trajectòria a televisió, Raffaella va realitzar una gran quantitat de programes, tots ells a Itàlia i Espanya, exceptuant el de “Raffaella Carrà hoy” que va ser emès a Argentina.

Segons comenta la gent que ballava al ritme de les seves cançons, Raffaella Carrà transmetia ganes de viure, felicitat… quan començava a cantar no podies estar quiet, sense moure’t.

La seva mort ens ha enxampat a tots per sorpresa ja que ningú sabia que aquesta gran artista patia càncer de pulmó. No va ser fins a l’últim abans de morir, que ho va comentar, ja que volia acomiadar-se de la seva ciutat tal com va viure en ella, amb felicitat i alegria.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish