RAMON LAMIEL DEIXA LA GERÈNCIA DE L’IMPD

Ens els darrers dies s’ha fet públic que Ramon Lamiel ha deixat la gerència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) per passar a assumir responsabilitats en el Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya.

Lamiel ha estat el gerent de l’IMPD durant 8 anys. Jo el conec des de fa 4 anys, quan vaig començar com a vocal per a la discapacitat intel·lectual al Consell Rector.

Garant de l’accessibilitat cognitiva
Durant aquest temps hem compartit moltes reunions del Consell Rector. M’ha ajudat molt a que les reunions siguin accessibles intel·lectualment.

Al principi em costava saber que és el que es votava a les reunions i per això votava en blanc. Però al final ja participava com una vocal més. Això ho he d’agrair a Ramon Lamiel.

Gràcies a les reunions que feia amb ell i amb el meu assistent personal abans de les reunions del Consell Rector vaig poder entendre el que es votava. Lamiel m’explicava el que es tractaria a la reunió i el que es votaria.

Ramon Lamiel també feia un gran esforç a les reunions per explicar els pressupostos i números amb llenguatge accessible.

Amb els companys d’Exit21 el vam entrevistar.

Abans, les reunions del Consell Rector eren presencials, però des de la pandèmia són virtuals.

Ramon, et desitjo el millor i espero que ens tornem a veure aviat.
Moltes gràcies per fer l’IMPD més accessible.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish