LA ROJA, MÉS A PROP DE LA GLÒRIA

La selecció espanyola de Luis Enrique ja és a semifinals, i la veritat és que van patir més del compte davant Suïssa, i van acabar guanyant a la tanda de penals (1-3) després d’empatar a un durant el temps reglamentari.

El porter basc Unai Simón es va acabar convertint en l’heroi del partit deixant als suïssos pel camí amb una actuació estel·lar a la tanda de penals que va portar al combinat espanyol a la joia col·lectiva de la classificació.

La Roja no arribava a una semifinal d’Eurocopa des dels temps del “mestre” Vicente del Bosque en l’edició del 2012. 9 anys després, té molt de mèrit tornar a les portes d’una gran final.

La final passa per Itàlia

Aconseguit el més difícil i després d’haver deixat a la cuneta a Croàcia i ara a Suïssa, a la selecció espanyola li queda un últim pas per disputar la final de l’Eurocopa. Però compte, davant seu es trobarà a una Itàlia imbatible que compta els seus partits per victòries.

Els homes de Luis Enrique estan eufòrics després de les últimes victòries consecutives. Ara hauran de sortir inspirats i tornar a treure la seva millor versió per superar als italians.

La cita serà aquest proper dimarts a les 21 hores al mític estadi de Wembley de Londres, un gran escenari per tornar a aconseguir una altra gran gesta en el lloc on es va forjar el dream team, la llegenda daurada del cruyffisme.

Luis Enrique té l’oportunitat de fer gran la història de la selecció espanyola en aquest estadi i deixar la Roja més a prop de la glòria.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish