BUSQUETS, SEMPRE POSITIU

La selecció espanyola de Luis Enrique a la fi va reaccionar, i no era per a menys després de la penosa imatge en els partits anteriors (empat sense gols contra Suècia, i a un contra Polònia). Espanya se la jugava davant Eslovàquia i van acabar fent una exhibició amb una maneta (5-0).

La clau de tal desplegament de qualitat es va deure a l’entrada de Sergio Busquets al conjunt espanyol. No va poder entrar abans a l’equip a causa de que s’estava recuperant del positiu per Covid-19.

Possiblement, amb Busquets a l’onze inicial s’hagués guanyat tant als suecs com als polonesos.

Croàcia, passaport a vuitens

Superada i amb escreix la prova de foc davant els eslovacs, els internacionals espanyols hauran de superar la selecció croata que dirigeix Zlatko Dalic (la cita serà avui dilluns a la tarda) per fer un pas més cap al somni d’aconseguir aquesta Eurocopa.

S’ha suat molt (per no comptar també amb l’esforç de tots els que formen “La Roja”) per arribar fins aquí i aquesta golejada davant Eslovàquia s’espera que tingui continuïtat.

D’ells dependrà el futur gloriós que li espera al combinat espanyol en aquesta Eurocopa, però també cal tenir en compte que Croàcia tampoc ho posarà gens fàcil i per això s’espera un xoc amb moltes expectatives.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish