EL CORONEL ARIAS NO TÉ QUI L’ESCRIGUI

Aquest cap de setmana he anat al teatre Poliorama a veure l’obra de teatre “El coronel no tiene quien le escriba” basada en la novel·la homònima de Gabriel García Márquez i interpretada per l’actor Imanol Arias.

Els personatges viuen en un poble on anaven passant moltes coses, com els problemes familiars, i tenien com animal de companyia un gall. És una obra que ens fa pensar en l’època que estem vivint.

Imanol Arias és un actor molt conegut, per exemple, des de fa molts anys surt com protagonista a la sèrie de TVE “Cuéntame cómo pasó”. Ahir va ser l’últim dia que es va poder veure a Barcelona.

A mi el teatre m’agrada molt, sempre que puc intento veure les diferents obres que fan per Barcelona o rodalies, però també m’agrada el cinema.

Cruella, una pel·lícula entretinguda
“Cruella” és una pel·lícula basada en el clàssic de Disney “101 dàlmates” i protagonitzada per Emma Stone i Emma Thompson, que donen vida a Cruella de Vil i la Baronessa, respectivament, que són les protagonistes principals de la pel·lícula. La recomano molt, segur que passareu una bona estona i potser també hi haurà una segona part.

Anar a activitats culturals està molt bé i a Barcelona sempre tenim moltes oportunitats de trobar quelcom que val la pena.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish