EL BARÇA AL PUNT DE PARTIDA

Amb la lliga ja acabada, cal fer un balanç d’un Barça que està obligat a iniciar un nou canvi de cicle, és més que necessari una nova reconstrucció; començant per la plantilla, passant per un canvi d’entrenador i, amb tot, renovar així la il•lusió de tornar a aprovar les assignatures pendents de la Champions i la lliga.

L’arribada de Koeman al conjunt blaugrana amb l’etiqueta de “heroi de Wembley” va recollir a un equip humiliat pel Bayern Munich a la Champions de la campanya anterior 2019/20 i que va tenir continuïtat (donant millor imatge) a l’última amb el PSG a la 2020/21. El que els va donar el cop de gràcia van ser els dotze punts de diferència amb l’Atlético de Simeone.

No triguem a il·lusionar-nos amb una remuntada amb la qual ja ens vèiem més a prop d’aconseguir el títol de Lliga, però més enllà de la realitat la van deixar escapar a les últimes jornades, el que va fer que la Copa del Rei del passat 17 d’abril fos l’únic títol d’una temporada francament per oblidar.

Una nova era

Amb aquest resumit balanç, tot fa indicar que aquesta volta de pàgina és necessària amb la que dóna peu a l’inici d’una nova era. A falta de confirmar el futur de Koeman ja es comencen a veure nous signes d’una renovada il•lusió amb l’arribada de nous jugadors.

Els noms de Sergio “Kun” Agüero i l’exjugador del planter Eric García són els primers fitxatges oficials. Georginio Wijnaldum i Memphis Depay estan al caure, aquest últim condicionat a la continuïtat de Koeman.

Aquest nou Barça ja comença a enlluernar de cara a la temporada 2021/22 que, excepte sorpreses, ho donarà tot per tornar a el lloc que li correspon. I no serà, ni de bon tros, una tasca fàcil aconseguir-ho.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish