“REALITATS PARAL·LELES” UNIDES PER LA MÚSICA

“Realitats paral·leles” és una iniciativa solidària creada el 2009 per la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) juntament amb la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) que va néixer amb la intenció d’apropar a la societat la realitat de la síndrome de Down.

En aquesta iniciativa participava la neurobiòloga i compositora Mara Dierssen amb els grups “reStar T”, “Generació M” i “Crows and the Butterflies” que eren els que interpretaven els tema (cançons) composades per unes quantes persones amb síndrome de Down gravades en el seu propi estudi de Sabadell.

Érem 9 membres de la FCSD qui formàvem part del projecte.

Nosaltres escrivíem i creàvem les cançons i Mara Dierssen les revisava, corregia l’estil, parlava amb els grups abans de ser realitzar-les i gravar-les, feia els arranjaments al costat d’ells i els donava el seu consentiment per dur-les a terme.

El disc comptava amb deu cançons i un videoclip protagonitzat pels grups de música que hi participaven.

Un disc únic

Les cançons del disc eren “Un món de somnis”, “El meu desig”, “Cor d’amor”, “Mirant cap endavant”, “Història romàntica”, “Vull Canviar”, “Ulls al clatell”, “La música “,” Com és el meu amor “,” Futur (es Néixer) i “Món de somnis” en format videoclip.

D’aquesta manera, vam realitzar aquest disc amb la FCSD i actualment encara es pot comprar. A nosaltres ens van donar una còpia que la seguim tenint.

Fa algun temps, Mara Dierssen em va informar que es faria un segon disc i que fóssim pensant en diferents lletres de cançons i les comencéssim a escriure, però a la fi no es va poder fer per falta de temps i compromís.

Jo mateixa vaig intentar escriure altres lletres però no les vaig realitzar.

En realitat va ser una experiència única i increïble de la qual tots nosaltres estem molt orgullosos d’haver-la dut a terme.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish