JO TAMBÉ EM PUJO AL 21

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) ho ha tornat fer. Un cop més s’ha superat a l’hora de celebrar el dia internacional de la síndrome de Down (SD), el dia de totes les persones que tenim un cromosoma de més en el parell 21; cosa que ens enorgulleix, i molt.

En aquesta ocasió han tret la iniciativa “Puja al 21!” en la qual molts de nosaltres hem mostrat la nostra cara més humana per fer veure al món que nosaltres també tenim veu en la societat.

La campanya vol mostrar els valors positius de les persones amb síndrome de Down i convida a tothom a pujar al 21.

En el vídeo de campanya demanem a la gent que se sumi també a la nostra causa, la d’un món més inclusiu, per fer pinya i que molta més gent celebrin amb nosaltres l’any 2021, l’any internacional de les persones amb la síndrome de Down.

La família Down al poder

Sota el meu punt de vista la iniciativa “Puja al 21!” és una manera de que la família Down s’obri més a la societat i que puguem estar on volem estar.

És una lluita constant per tal de trobar el nostre lloc al món i, al mateix temps, que ens tinguin en compte en tots els àmbits, ja sigui en el laboral, en el nostre entorn d’amistats i en la societat en general.

Entre tots hem de defensar els nostres drets, l’autonomia personal i poder viure de forma independent.

Per tot això, el 21 de març no és un dia més del calendari, és també la nostra manera de demostrar que en aquesta societat també hi ha lloc per a nosaltres.

A l’igual que els que ja s’han sumat a aquesta campanya reivindicativa, m’uneixo a ells dient “jo també em pujo al 21”. I vosaltres?

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish