UNA GOLEJADA QUE POT VALDRE UNA LLIGA

El Barça va guanyar ahir al camp de la Reial Societat, al Reale Arena, amb un clar 1 a 6 gols. Els blaugranes van sortir molt concentrats al partit per superar la pressió local a tot el camp i poder apropar-se a la porteria contraria. La mitja part va acabar 0 a 2 gràcies a l’encert en les poques oportunitats que van tenir els blaugranes.

El primer gol va ser de Griezmann a l’aprofitar un rebuig. El segon gol va ser obra de Dest amb una gran internada.

A la segona part el Barça no es va adormir i va anar a rematar el partit. Un altre cop el jugador nord-americà Dest va tornar a marcar. Per arrodonir el marcador van marcar Messi, per partida doble, i Dembéle, a qui li van anular un gol per un fora de joc inexistent.

18 partits invictes
Amb aquesta nova victòria a domicili els blaugranes ja sumen nou partits sense perdre lluny del seu estadi i és l’equip dels tres primers que menys partits ha perdut. De moment porta 18 partits seguits sense perdre a la Lliga i amb un joc cada cop més efectiu.

Aquesta jornada el jugador argentí Leo Messi va superar al seu excompany Xavi en número de partits disputats amb el primer equip. De moment porta 768 partits com a blaugrana que li han permès superar un nou record. Messi ja ha superat quasi tots els records possibles i, a part, continua sent el màxim golejador de la lliga, amb vint-tres gols.

Torna el públic al Johan Cruyff
Aquest cap de setmana, per fi, ha tornat el públic a l’estadi Johan Cruyff de la ciutat esportiva. De moment només ha sigut possible als partits de la Segona Divisió B, al partit que disputaven el Barça B contra el Cornellà, i que que va acabar amb un empat sense gols.

Potser després de Setmana Santa torni el públic a la resta de competicions, però encara està per decidir.

Amb la tornada del públic, la competició és molt millor i hi ha més ambient entre els jugadors i l’afició.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *