DES D’ESCÒCIA AMB HUMOR

Fa poc vaig anar a veure l’obra “Escòcia”, al Jove Teatre Regina. L’obra es un monòleg en el que l’actor Txabi Franquesa ens parla amb humor de tot tipus de situacions que li han passat i, de pas, aprofita també per anar provocant a la gent del públic, però sempre de bon rotllo.

Per exemple, deia que en els mapes del temps Mallorca no sortia mai perquè l’home del temps la tapava.

Aquell dia també van sortir una parella d’enamorats declarant-se amor i demanant-se matrimoni. Millor però no explicar més, perquè prefereixo que la veieu vosaltres mateixos. La recomano molt perquè riureu una bona estona i oblidareu ràpid el tema del coronavirus. Segur que el Txabi Franquesa us farà passar una bona estona.

Torna ‘El mètode de Grönnholm’
Per un altre costat, també he vist l’obra “El mètode de Grönnholm”, aquest cop al Teatre Poliorama de Barcelona. Els actors i actrius que van sortir a l’escenari eren els següents: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemollins i David Verdaguer.

En aquesta obra també passes una bona estona i rius molt. Ningú sap qui és la persona encarregada de fer el procés de selecció. Si ho voleu descobrir, haureu d’anar al Poliorama a veure l’obra. Teniu temps fins el dia 28 de febrer.

Anar el teatre és segur i fa passar una bona estona amb la família o els amics. Us apunteu?

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish