QUAN PARLEN ELS CORS

L’amor és un d’aquells sentiments que se solen expressar de moltes maneres, sobretot quan es tracta d’estimar a la persona estimada en qüestió, sobretot quan la tens.

Si el que pretens és ser estimat per aquesta persona amb la que vols estar, és evident que hi ha moltes maneres, si no fos perquè hi ha molts que van sobrats de teoria i s’equivoquen en la pràctica.

N’hi ha que el que pretenen és tenir la raó en tot i la volen conquerir gairebé sense conèixer-la. Al final, acaben no sent correspostos per aquesta persona com ells volguessin.

Estima-la i seràs estimat

Principalment la clau per ser estimat per la persona amb la que vols passar la vida consisteix a deixar de banda l’egoisme i que aquesta persona passi a ser el centre de la teva vida.

El que mai falla és tenir petits detalls amb ella, un ‘t’estimo’ un dia sí i a l’altre també, però sobretot, dedicar el teu temps a la que és la teva parella. Aquesta és la fórmula amb la qual aconseguiràs que la teva vida tingui sentit.

Ella és la que ha de dur la clau que obri el teu cor. Tu només has de deixar que sigui el teu cor el que parli per tu. Tota la resta ja ve sol, si l’estimes de veritat seràs estimat.

El triomf de l’amor

Perquè l’amor és el que mou a les persones, és el motor que et porta a la felicitat més plena i fa que el dia a dia al costat de la persona que vols t’ompli en cada instant que passes amb ella.

La meva experiència en la matèria em diu que si aconseguim que els nostres cors parlin per si sols, arribarem a trobar el camí per tenir aquest amor etern i compartir totes aquestes coses que ens fan feliços.

Però, sobretot, no oblidar aquells grans moments que quedessin en el nostre record i que tindrem marcats eternament.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish