ELECCIONS COGNITIVES

Abans que s’ajornessin les eleccions del dia 14 de febrer degut a l’emergència sanitària produïda per la Covid-19, s’havia signat un conveni de col•laboració amb els representants del sector de la Discapacitat Intel·lectual a Catalunya i el Departament d´Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya per facilitar que tothom pugui votar en les mateixes condicions. En aquests moments tenim la incertesa sobre quan votarem, però al marge d’això, volem reivindicar l’accessibilitat cognitiva a les votacions:

Per aconseguir-ho, es proposa:
• Creació de Documents Lectura Fàcil
• Senyals accessibles per donar informació
• Donar suport a les persones en situació de discapacitat

A més, s’informarà a tothom del Dret a vot de les persones en situació de discapacitat. Es treballarà per incloure aquest col·lectiu en la campanya electoral i així promoure la seva participació.

Un dret universal
A mi em sembla molt bé que facin tot això, perquè la gent com nosaltres amb discapacitat intel·lectual i altres discapacitats també tenim dret a vot, a la vida independent, i el dret a treballar.

Amb aquest conveni ens facilitarà l’accés i la informació, i podrem anar a votar de manera autònoma quan es celebrin eleccions.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish