LA DÈCADA PRODIGIOSA D’ÈXIT21

Aquest any 2020 que ja està a tan sols setmana i mitja per fer el tancament, la revista digital EXIT21 ha tingut sens dubte la seva millor temporada, molt a pesar d’haver acabat fent les sessions per Zoom per la situació per la qual estem travessant causa del coronavirus.

La família d’EXIT21 ara compta amb nous membres: uns “amics d’Èxit” molt especials. Molts d’ells de renom en el sector periodístic; des d’Albert Om i passant per Antoni Bassas, Llucià Ferrer, Marc Colomer i fins i tot Quim Masferrer entre altres noms molt il·lustres, a més de comptar amb un nou fitxatge en les nostres files.

Renovant les entrevistes

Si hi ha alguna cosa que millor sabem fer és no tenir límit de superació i aquí està la prova, gràcies a un dels nostres millors redactors hem renovat tant la forma com l’estil de fer les entrevistes via on-line.

Entre tots estem millorant si és possible una revista digital que ha sabut adaptar-se als nous temps que corren, i més quan està entrant en els seus primers 10 anys de vida de manera que ara més que mai toca renovar-se o morir.

Deu anys de reptes superats

Aquesta revista va néixer al 2011 i des de llavors hem aconseguit molts reptes que bé val la pena esmentar: des de tenir la primera persona en situació de discapacitat que ens representa a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), fins arribar a la mateixa seu de l’ONU a Nova York.

També val la pena destacar que una reivindicació històrica dels nostres redactors es va complir: el dret a vot de les persones en situació de discapacitat, un dret que mereixem qualsevol persona així com qualsevol col·lectiu, ja sigui amb o sense discapacitat.

Més de mil notícies

Entre articles i entrevistes ja hem superat i amb escreix la xifra de més de mil entrades i ja anem camí de les dues mil.

Des que vam començar fins a al dia d’avui la nostra revista EXIT21 està entrant en la seva dècada prodigiosa a l’espera de seguir creixent i, si pot ser, tornar a superar-nos.

Si és que no podria ser d’altra manera que entre tots estem sent tot un bon equip i junts estem presenciant com EXIT21 arriba a la seva dècada prodigiosa.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish