EL VAR DECIDEIX EL CLÀSSIC DEL SILENCI

El Barça de Koeman esperava molt del Clàssic després de l’ensopegada a la Lliga davant el Getafe. Però ha estat pitjor el remei que la malaltia ja que els madridistes van tornar a donar un bany de realitat als culers.

El quadre barcelonista va acabar superat pel Reial Madrid (1-3) gràcies a un polèmic penal assenyalat pel VAR. D’aquesta manera, sumen la seva segona derrota consecutiva en lliga.

A falta d’aficionats a les grades de Camp Nou, el Clàssic va oferir un espectacle vibrant des del primer minut. Fede Valverde va estrenar el caseller per als blancs en el minut 4, però Ansu Fati va posar l’empat en el minut 8, resultat amb el es va arribar a la mitja part.

Tot i les constants ocasions sobre la porteria de Courtois, aquestes no van ser suficients per batre el porter belga. No obstant això, el VAR va castigar amb la pena màxima una agafada de Lenglet a Ramos. El mateix jugador va aprofitar el regal per tornar a avançar als blancs i Modric els va donar el cop de gràcia al minut 90.

Estat d’alarma a Can Barça

Després del clar garrotada d’aquest Clàssic salta a la vista que aquest Barça està entrant en una espiral perillosa. Excepte l’exhibició a la Champions (5-1), els blaugrana encara els falta molt per millorar.

Des de la victòria davant el Celta en l’estrena de lliga, tot ha anat de mal en pitjor: l’empat amb el Sevilla, la primera derrota contra el Getafe i la que sens dubte és la que fa més mal, aquesta última derrota davant dels madridistes de Zidane.

El més difícil ve ara

A l’horitzó els espera la “temible” Juventus de Cristiano Ronando i Paulo Dyvala. Certament, molt han de canviar les coses per guanyar el pròxim partit de Champions.

Encara és massa aviat per començar a parlar de crisi i més tenint molt per jugar.

Ningú va dir que seria fàcil reconstruir aquest Barça. Malgrat tot, tant la il•lusió com l’esperança és l’últim que es perd. Per això, cal passar pàgina i centrar-se en el que ve per davant.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish