“MUJER”, UN FENOMEN TELEVISIU

Turquia és un d’aquells països en que molts dels turistes que hi van surten sorpresos per les seves meravelles i costums, però també és considerada el bressol de les millors sèries com “Erkenci Kus” (Ocell volador), “Habitació 309”, “Kara Sevda “o” Amor prohibit”, totes elles emeses per Divinity.

Però sens dubte, ha estat tot un encert la gran aposta d’Antena 3 a l’hora d’emetre la sèrie “Mujer” protagonitzada per l’actriu Ozge Ozpirinçci que dóna vida a Bahar Çesmeli, una mare coratge amb dos nens.

El pare, suposadament desaparegut en un accident de vaixell, torna a la vida amb una altra identitat, família i dona.

La sèrie consta en total de tres temporades. Actualment, Antena 3 està emetent la primera, una dramàtica història amb mes ombres que llums.

El secret del seu èxit

Salta a la vista que la sèrie s’està convertint en tot un fenomen televisiu. La intensitat de la trama et convida a no perdre’t ni un minut dels noranta que té cada episodi. La banda sonora de fons transmet la màgia i l’encant dels mateixos carrers d’Istanbul.

La sèrie “Mujer” és un exemple per a totes aquelles mares lluitadores que travessen una precària situació i lluiten per sortir de les penúries.

Líders per sobre de Tele 5

Si a tot això li afegim aquests moments de suspens, s’entén que la sèrie compti amb grans índexs d’audiència. Està sent tan evident el seu lideratge que fins i tot han allargat un dia més l’emissió, fent ombra a la seva competència més directa.

Tele 5 s’ha vist obligada a canviar de dia la seva nova sèrie “Madres”, que té pinta que promet per l’imminent sisme que ha provocat la millor sèrie que s’ha vist fins ara i que té com a títol original “Fuerza de mujer”.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish