“ÉS ESSENCIAL QUE TOTHOM TINGUI UN ESPAI DE COMUNICACIÓ”

En Gerard Ruiz entrevista als actors de teatre musical Cisco Cruz i Clàudia Bravo.

CISCO CRUZ, MOLT SOROLL PER MOLT
El Cisco Cruz és un jove actor català que està lligat amb els escenaris des de va començar a fer teatre amb l’obra ”Molt soroll per no res ”a l’any 2009. Quatre anys més tard del seu debut va fer l’obra “El càntic dels càntics”, a la sala Beckett
El seu treball continua fent el personatge de Roger al musical de “Rent” quan estudiava a l’Institut del Teatre. Ja al 2018, va estar al Teatre Grec amb la producció “Carrousel”.

L’any passat va treballar amb la companyia Dagoll Dagom a “Maremar” i també va tenir la sort de fer “El Petit Princep”, a la sala Barts. A continuació va estar representant l’obra “Mayumana rumba”, primer fent una gira i després representant-la al Teatre Victòria.
He seguit el Cisco i he tingut la sort de veure en directe moltes d’aquestes obres. És un gran actor, jo el recordo treballant a “El Petit Princep” i a “Maremar” fent diferents coses. Espero que faci moltes coses més i que tots puguem continuar gaudint del seu treball.

CLÀUDIA BRAVO, UN FUTUR PER ENDAVANT
La Clàudia Bravo és una actriu jove catalana. Va començar a fer teatre a l’Escola Estudi, de Sabadell, i més endavant va continuar a l’Escola Aules de Barcelona.

A l’any 2015, amb el grup Acústic 5, és van presentar al programa “Oh, Hapy Day” de TV3 i un cop acabada aquesta etapa va començar a treballar a “La Jaula de las Locas”, espectacle que van fer tan a Madrid com a Barcelona.

I per últim treballa a “Cruz de Navajas”, que va començar a València, aquest mes de setembre i va continuar a Bilbao. Més endavant ho farà també per més llocs d’Espanya.
La Clàudia és una gran actriu, la he vist amb els Acústics 5. Canta genial i tinc moltes ganes d’anar a veure el seu treball a “Cruz de las Navajas”.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish