“FEM TEATRE PER COMUNICAR I PODER PASSAR LA CULTURA A LA GENT”

En Nil Bofill és un jove actor català que ha actuat en moltes obres de teatre musical de referència i també a la televisió.

Va començar al Club Super 3 al 2011, en el grup musical del Super 3 i va estar fins l’any 2012. Un cop acabada aquesta etapa va començar a l’Institut del Teatre.

Després va actuar en l’obra “Els Miserables” a Madrid i després va fer una gira per Espanya on va fer de cover de Marius d’aquesta mateixa obra. Més tard va fer una gira amb espectacles infantils com “Hansel i Gretel” i “Aladin, entre d’altres, amb la companyia “El musical més petit”.

A l’any 2015 va participar amb els Jarks al programa d’”Oh Happy Day” de TV3 on van arribar a la final.

Va participar en tres edicions del musical “Rent”, la primera amb Daniel Anglés i Victor Arbeloa; la següent va ser al teatre de l’Aliança del Poblenou, i l’última; al teatre Condal de Barcelona, interpretant al personatge de Mark Cohen.

L’he entrevistat perquè és un gran actor. El vaig conèixer als Sp3 i després he seguit les coses que ha anat fent. L’últim que he vist va ser el musical “Rent” on va actuar de forma genial. És una sort haver conegut en Nil.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish