TORNA LA LLIGA EN ESTAT PUR

Hem estat esperant molt de temps. Certament, tres mesos és molt de temps sense futbol. Durant aquest període de temps ha estat com si estiguéssim en pre-temporada però sense els típics partits d’estiu. Però a la fi, ja tenim la Lliga de tornada.

Durant aquesta aturada, alguns dels vint equips que conformen la Lliga no han perdut el temps i han començat amb l’intercanvi de cromos de cara als fitxatges d’estiu.
Si ens centrem en el que veritablement ens concerneix, ens queden 11 jornades de lliga per gaudir-les, encara que hagi de ser a través de la televisió.

Començar de zero
Entrem a la recta final de la competició, i l’emoció està garantida en cada partit. El millor de tot és que dóna la sensació que la Lliga torna a començar de zero.
No obstant això, hi ha l’al·licient que qualsevol error pot sortir molt car. El Barça defensa el liderat amb el Reial Madrid a dos punts.

Però en els altres equips també els pot passar factura qualsevol descuit, bé per assegurar-se plaça a les competicions europees per a la temporada vinent o per evitar el descens de categoria.

Aquests són alguns dels al·licients que comportar la tornada de la Lliga.

Recta final de transistors
Aquestes últimes onze jornades ens deparen els emocionants desenllaços d’altres lligues anteriors. El calendari ens porta a un final maratonià ple de partits fins al 19 de juliol. Fins aleshores tindrem partits pràcticament tots els dies. No sabem si aguantarem tanta emoció continguda.

El que sí és cert és que a cada partit els transistors tornaran a ser protagonistes, juntament amb el VAR, que també tindrà molt a dictaminar.

Per tot això, només ens queda acomodar-nos i viure una lliga no apta per a cardíacs.
Tot està a punt per l’alegria i gaudi dels aficionats. Torna la Lliga en estat pur.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish