El racisme, a debat

El virus del racisme

L’altre dia vaig tornar al programa de TV3 FAQS (Preguntes Freqüents) dels dissabtes a la nit. El programa va estar molt interesant, entre altres va venir Xavier Sala Martin, un economista per parlar sobre les conseqüències de l’anul·lació de la fira dels mòbils a causa del coronavirus.

A continuació va venir Llian Thuram, ex jugador del Barça, per parlar sobre el racisme. A un partit a Cornellà-El Prat, on juga l’Espanyol, el jugador del Athletic de Bilbao, Iñaki Williams, va ser insultat per aficionats locals.

També va sortir un grup ultra del Rayo Vallecano per parlar sobre el problema del partit del Rayo que l’arbitre va suspendre perquè l’afició madrilenya va proferir insults contra un jugador que simpatitzava amb la ideologia neonazi.

Tot seguit va sortir la Pilar Rahola i el Quico Sallès per parlar de política.

Visita profitosa

És la segona vegada que vaig el programa, com sempre va ser una gran experiència. També li vaig demanar una entrevista a la presentadora, la Cristina Puig, per Exit21. Esperem que sigui una visita profitosa.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish