Un Barça creixent

El Barça va guanyar l’altre dissabte  al Getafe per 2 a 1 en un partit jugat al Camp Nou a les quatre de la tarda. Els blaugranes van jugar regular, sobretot la segona part, però s’ha de dir que des de que ha arribat Quique Seitién el joc ha millorat, tenen més possessió però pateixen i els costa tancar els partits amb facilitat.

Des de que ha arribat els blaugranes han guanyat quatre partits de lliga a casa, i un a fora, i han perdut, en canvi, dos partits que han costat el liderat i l’eliminació de la copa. Ara el Barça necessita donar el màxim per intentar guanyar la Champions i la lliga, a la qual aquesta setmana ha retallat dos punts al Real Madrid, que va empatar contra el Celta a casa seva.

Pròxims compromisos

Ara els blaugranes tornaran a jugar a casa contra l’Eibar, i la pròxima setmana vindran dos partits interessants contra el Nàpols a fora, amb el Reial Madrid també a camp contrari, serà una setmana decisiva per saber si hi ha possibilitats de guanyar algun títol aquesta temporada.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish