Gran recaptació per a les malalties minoritàries

Ahir diumenge és va celebrar La Marató de TV3. Aquest cop, però, no es feia al plató i es va apostar per fer ho des de quatre ciutats catalanes: Olot, Tàrrega i Reus, acabant al Teatre Aliança del Poblenou de Barcelona.

Aquest any la cita solidària es va centrar a les malalties minoritàries. El presentador, genial i simpàtic com sempre, va ser Quim Masferrer. En total van recaptar 9.404.256 euros, la segona xifra més alta de la història de la Marató. Fins el 31 de març es poden fer donacions.

Jo vaig anar de públic i va ser una experiència molt bona i recomanable. Vaig anar al Teatre Aliança del Poblenou, i ja és el quart any que vaig.

Vaig veure les actuacions de Miki Nuñez, Alex Ubago, l’Orquetra Balkan i Pasión Vega amb el grup A Grup Vocal. I com no, abans d’acabar el programa el presentador Quim Masferrer va dedicar unes paraules al públic dient la seva típica frase “sou molt bona gent”.

Quinzena Marató

Amb aquesta ja són quinze les Maratons que ha fet TV3 des de que es va constituir la Fundació de la Marató. Des de l’any 2001 s’han recaptat diners per ajudar a la gent més necessitada i aquesta és una bona manera de col·laborar amb coses tan importants per a tots nosaltres.

Per exemple, l’any 1993 es va celebrar la segona Marató que es va dedicar a la síndrome de Down.

Ja fins l’any que ve esperant la cita més solidaria de “la bona gent”.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish