Una Fira brillant al Moianès

Aquest diumenge s’ha celebrat la 27a Fira de Santa Maria l’Estany al Moianes. Un any més el petit poble s’ha omplert de visitants, atrets per la varietat de parades, l’exposició de tractors o el concurs de pintura rapida.

A les parades havien embotits, formatges, artesanies, antiguitats, coses nadalenques i altres per adornar, i també una parada de polseres de pedres minerals. Molts nens i pares han gaudit fent una volta amb tractor, en col·laboració amb La Marató de TV3, aquest any en favor de la lluita contra les malalties minoritàries.

Altres coses que es podien fer a la fira era visitar el claustre romànic del poble, amb visita guiada per part dels alumnes de l’escola de L’Estany. El pròxim cap de setmana encara hi hauran més activitats programades, com un mercat solidari o una trobada popular de bitlles catalanes.

27a edició de la Fira de L’Estany

Com he dit abans ja van 27 edicions de la Fira i com sempre es fan activitats molt variades que conviden a coincidir amb els veïns o visitar el poble.  El Ball de Fira amb la Sílvia Bas és potser la millor manera de tancar un dia alegre i solejat.

Ara fins l’any que ve on de ben segur tornarà a ser un gran èxit per a tothom, com ho ha sigut un cop més.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish