25 anys donant la nota       

L’escola Gymúsic celebra els seus primers vint-i cinc anys formant i apropant la musica a la gent del barri d’Horta-Guinardó, sense importar edats. Ho va celebrant amb els Concerts de Nadal al qual van participar tots els alumnes de l’escola. Jo toco la guitarra des de fa deu anys i vaig interpretar la cançó “Perfect”, adaptada per la meva professora. Va ser un concert molt emotiu, de quasi dues hores.

Al dia següent tots els professors de l’escola van fer el seu concert i ho van acabar interpretant la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Sisa. Els pròxims concerts, cada curs organitzen tres, seran per setmana santa i pel final de curs.

Jo faig guitarra des de l’any 2007 i la meva professora, la Marta Casas, és una gran professora i interprete de guitarra espanyola. M’ensenya a tocar molt bé la guitarra, cada cop em surt millor i aprenc moltes coses en bona companyia.

Cinquena guitarrada

Des de l’2014 vaig amb un grup a tocar la guitarra per les terres de Girona, aquest any serà pel Port de la Selva. Tinc una gran sort poder tocar aquest instrument a l’escola Gymusic i amb la Marta fent classes setmanals de quaranta- cinc minuts.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish