TRES PUNTS D’OR

El FC Barcelona va guanyar a l’Athletic de Madrid pe 0 a 1, amb gol de Messi als minuts del partit. Els blaugranes van començar malament, insegurs, amb els madrilenys atacant molt la porteria de Ter Stegen, qui va fer unes quantes parades de molt mèrit. A la primera part el Barça només va tenir una oportunitat de marcar i la va protagonitzar un defensa, Gerard Piqué, rematant de cap un llançament de còrner.

A la segona part, en canvi, els blaugranes van jugar bastant millor. Els jugadors van sortir més concentrats i Suárez va tenir diverses ocasions mentre l’Athletic es tancava tan bé com acostuma a fer.

Messi, però, va avisar en un primer contraatac en el que quasi marca, cosa que va aconseguir a la següent jugada, amb una passada Luis Suárez. Messi va marcar, l’Athletic va començar a atacar més decidit però ja no va poder evitar la victòria dels visitants.

Entre les incidències del partit destaca la forta entrada de Vitolo, una entrada duríssima sobre el genoll del jugador del Barça Piqué, que ara haurà de fer-se unes proves per veure l’abast de la lesió.

Amb aquesta victòria els blaugranes continuen una setmana més líders per diferencia de gols, empatats a punts amb el Reial Madrid.

Sisena pilota d’or?

Avui el jugador argentí Leo Messi pot aconseguir la seva sisena pilota d’or com jugador del FC Barcelona. La última la va aconseguir el 2015. La cerimònia es farà aquest mateix vespre a París i competirà amb Cristiano Ronaldo, de la Juventus; i Virgil Van Dijk, del Liverpool.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish