Una nit poc freqüent

Aquest dissabte vaig anar de públic al programa FAQS, Preguntes Freqüents, de TV3. Aquesta temporada el programa produït per El Terrat ho presenta i condueix la Cristina Puig amb entrevistes per parlar de l’actualitat política, sempre amb quatre periodistes convidats que enriqueixen els diferents punts de vistes oferts.

Un cop comença la presentadora és presenta i dona la benvinguda.  Aquest cop la primera convidada va ser la Joana Ortega del partit del pedecat. A continuació, va venir l’advocada del president Quim Torra, l’Isabel Elbal, i més tard Paul Engel, escriptor que va parlar del seu llibre “Manual de Desobediencia”. A la part final del programa van entrevistar a José Bono, exdiputat del PSOE.

Al final de tot van sortir els periodistes Pilar Rahola i el Quico Sallés, que van animar el ritme del programa per parlar sobre les ultimes novetats de la setmana política.

Espectador assidu

Ja han sigut moltes les vegades que he anat a programes de TV3 i l’experiència és molt bona. Veus les instal·lacions, el plató, pots parlar amb els presentador/a i segurament no serà l’últim cop que hi vagi. La marató de TV3 a l’aliança del Poblenou serà la meva propera visita.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish