UN DIA GEGANT AL TIBIDABO

El diumenge vaig passar el dia el Tibidabo amb la colla gegantera de Sarrià. El parc d’atraccions celebrava la primera trobada gegantera i van participar tres colles: la del Port de Tarragona, l’Altet de Rubí i la de Sarrià amb el Normag, el gegant adaptat de la Fundació Aspasim.

Un cop plantats vàrem començar a fer una petita cercavila per el parc d’atraccions, petits balls a la plaça central inclosos. Jo vaig portar un cap gros, el Medinet. Un cop finalitzada la trobada vàrem dinar abans de gaudir de les atraccions.

Emocions retrobades

Les atraccions a les quals vaig pujar van ser moltes: la dels miramiralls , l’embruixabruixes , els auto de xoc, l’hotel Krüguer, el vaixell pirata, la muntanya russa, el castell de contes, virtual express.

Tornar a pujar un altre cop a aquestes atraccions que ja havia pujat de petit va ser tornar a viure una experiència emocionant, aquest cop acompanyat per la nostra colla gegantera.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish