Els Márquez no paren de guanyar

Àlex Márquez, germà de Marc Márquez, flamant campió de Moto GP, s’ha convertit aquest cap de setmana en campió del mon de moto 2. És el segon mundial que guanya. El primer el va guanyar en la categoria de Moto 3 l’any 2014. Amb aquest títol els germans Márquez ja han guanyat aquesta temporada els seus respectius títols, i és la segona vegada que guanyen en el mateix any.

La carrera la va guanyar Brad Binder, però Àlex Márquez necessitava quedar entre els tres primers per guanyar el títol, i va acabar segon. Només han passat quatre setmanes des de que el seu germà Marc guanyés el títol de Moto GP.

En els pròxims dies Cervera celebrarà els dos títols de campió dels germans. La pròxima cita serà la setmana que ve a València, on es donaran tots els títols de les diferents categories.

Segon doblet en un any

Aquest és el segon títol que els germans cerverins guanyen en un mateix any. L’últim cop que va passar va ser l’any 2014 quan l’Àlex va guanyar el títol de Moto 3, i Marc; el de Moto GP.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish