UNA SUPERDÈCADA EN ANTENA

El passat divendres el canal de televisió Súper 3 va complir deu anys d’emissions. La primera emissió va coincidir amb festa dels súpers de l’any 2009, substituint llavors el canal K3 pel nou Súper 3, en emissió des de les sis del mati fins les nou i mitja.

A la seva programació destaquen les sèries de dibuixos animats com per exemple Doraemon, Les espies de veritat, Les tres bessones, Pingu , Shin Chan, El detectiu Connan, Rovelló, Bola de Drac, Hattori el ninja o el Dr. Slump. Totes elles sèries que han marcat el canal i que són referència de molts nens i joves catalans.

En el seu moment també van tenir molt èxit personatges com la Ruïnosa, el Petri, el Tomàtic, el Mega Zero, la Súper Mà, el Nets o la Bibiana. Aquesta etapa va començar l’any 1991 i va durar fins 2003.

Tot seguit van arribar personatges nous com el Fluski, l’Àlex, el Pau, la Pati Pla, el Sr. Pla, la Nenúfar i la Matoll, o personatges que ja no hi surten com l’Anna, la Tru, el Roc, l’Ovidi, la Lila, el Desmond i el 6Q.

Festes multitudinàries i discos

Des de l’any 2001 es celebren les festes dels supers, així ha sigut fins l’any passat. De moment aquest any encara no s’ha ha fet la festa. També s’han publicat els següents sis discos compactes: Benvinguts el Club (l’any 2006), Anem a veure món (2009), Uh! Oh! No tinc por! (2011), Connectem  (2013), Arkandú (2015) i Tenim el poder (2017).

A part també hi havia els SP3, el grup musical del Súper 3, que feien els bolos tan a les festes dels supers com espectacles per tot Catalunya.

En aquests 10 anys d’emissió el Club Súper 3 ha trobat el seu propi espai, fent gaudir als més petits de la casa. Anys i anys, per molts anys! Fiu!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish