Primer vermut radiofònic

Aquest darrer dissabte vaig començar a fer pràctiques a l’emissora de ràdio Flaixbac, al programa “El vermut de Llucià Ferrer”, fet des de l’Hotel Edition de Barcelona enlloc des d’un estudi de radio, com es habitual.

Bon ambient. Un cop arribo allà poso el vermut, uns cacauets, patates,.. Vigilo que no falti res. Un cop que comença el programa, de dotze a dues del migdia, conduit pel Llucià, em poso entremig del públic.

La primera hora del vermut es comparteix amb un famós, aquest cop el jove cantant Miki Nuñez que ens va representar al Festival d’Eurovisió.

Tres moments de glòria

A la segona part del programa parlen de temes d’actualitat fins que als últims minuts hi participo per comentar i destacar tres coses que hagin passat al llarg de la setmana. Així, a les dues, a l’hora de dinar i amb els tres apunts de la setmana que destaco, finalitza el vermut de Llucià Ferrer.

Aquest cop vaig escollir parlar dels concerts d’en Joan Dausà, la Pegatina o Els Catarres a les festes de la Mercè. També vaig comentar l’arribada d’un nou gegant adaptat, que serà batejat aquest cap de setmana a les festes de Sarrià per la seva colla gegantera. Com tercer apunt vaig destacar la iniciativa de Ricky Rubio, escollit millor jugador del darrer mundial de basquet, a l’hora d’ajudar en la lluita medica contra el càncer.

En acabar el programa i recordar-ho em vaig fer fotografies amb el presentador i amb el famós convidat, el cantant Miki Núñez d’Operación Triunfo.

Primeres pràctiques

Aquestes van ser les meves primeres pràctiques de ràdio. Amb la col·laboració de la Fundació Catalana Síndrome de Down, vaig fer el curs d’auxiliar de ràdio a la Universitat Pompeu Fabra. Vaig conèixer en Llucià Ferrer a l’acte de famílies de la FCSD que ell presentava i jo participava a la taula rodona. Allí es va comprometre a que pogués fer les pràctiques al seu programa.  

Com el nou gegant adaptat, la FCSD, la UPF o el Ricky Rubio m’agradaria aprofitar les meves practiques i minuts en obert per comentar l’actualitat i parlar dels que fan iniciatives socials i ens fan vibrar com la millor música de Flaixbac.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish