25 anys de fidelitat laboral

El 2 de novembre de 1994 vaig començar a treballar a l’Obra Social La Caixa, concretament al Palau Macaya. Era el dia del meu aniversari i aquest es va convertir en el millor regal, perquè començava una nova etapa en el món laboral. Un dels meus rols era netejar CDs i vinils i col·locar la banda de seguretat en els llibres. En aquell temps, jo encara vivia a casa de la meva mare.

Després d’uns anys, em van traslladar al Caixa Fòrum, al Carrer Marqués de Comilles, a prop de Plaça Espanya. Allà seguia fent la mateixa feina, però m’havien ampliat i feia correus i arxivava llibres a la mediateca del centre.

L’any 2006, em van proposar treballar al Cosmocaixa, al carrer Isaac Newton, prop de la Ronda de Dalt. I hi sóc des d’aleshores. Aquesta última feina m’ha permès tirar endavant el meu projecte de vida autònoma, que va començar el 10 de febrer de 2001, i seguir formant la meva pròpia llar havent decidit amb qui volia viure.  

Al Cosmocaixa, les tasques que hi faig son treure les grapes dels documents i triturar papers. Aquesta és la feina més rutinària, però també reposo botelles d’aigua a la sala de reunions, coneguda internament com la sala Vip’s (Very Important People), i al passadís on es troben els professors de Labola.

Quan no hi ha botelles d’aigua en cap dels dos llocs vaig al magatzem a buscar-ne, si en aquest magatzem no hi ha caixes li dic a en Guido, el cap del restaurant del Cosmocaixa, que en posi més.

En Guido ha estat una persona molt especial en els últims 13 anys, perquè sempre que he volgut celebrar algun esdeveniment meu ha sigut el responsable de preparar molt bon menjar per a tots i totes.

Durant aquests 25 anys, la feina m’ha aportat moltes emocions, especialment perquè em recorda a la meva mare. Ella em va veure créixer en  aquesta feina i ara, allà on sigui, estarà celebrant orgullosa i amb molta il·lusió els meus 25 anys al món laboral.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish