UNA GRAN ESPANYA GUANYA EL SEGON MUNDIAL

La selecció espanyola de bàsquet masculina va guanyar el mundial jugat a Xina al vèncer a l’Argentina per 75-95. Els espanyols van dominar el partit des del principi fins al final, destacant com anotadors Sergi Llull amb 15 punts i Marc Gasol amb 14, els màxims anotadors. Per part argentina van destacar Scola, amb 8 punts; i Campazzo, amb 11 punts.

L’equip argentí no és va rendir mai a pesar del parcial en contra de 10-0, però Rudy va disparar l’avantatge en el marcador portant la diferencia fins els disset punts.

Un altre jugador destacat i que també va fer un gran partit va ser Ricky Rubio, una peça clau per guanyar la final i reconegut com a millor jugador de la final i del mundial. El del Masnou es va emocionar molt i va dedicar la victòria a la seva mare, que va morir de càncer fa tres anys.

Amb aquest títol Espanya ja té el seu segon mundial de basket, el primer el va guanyar l’any 2006 davant Grècia. Avui mateix els jugadors aniran a la Zarzuela i més tard ho celebraran amb l’afició.

NBA i mundial en el mateix any

El jugador de Sant Boi, Marc Gasol, ja va guanyar aquest any amb els Toronto Raptors l’anell de campió de l’NBA i ahir afegia al seu palmarès el títol mundial.

És el segon jugador que aconsegueix aquesta fita, després de Lamar Odom que el va guanyar l’any 2010 amb els Lakers i els Estats Units.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish