HAMBURG, UN VIATGE IMPRESSIONANT

Aquest estiu he anat de viatge a Hamburg, a Alemania,  amb els pares i uns amics. Vam visitar diferents coses: la Filarmónica del Elba, que es veuen les vistes de la ciutat, després vam veure  un concert de violi a l’església de Sant Miguel, també vam visitar a uns amics que viuen tot l’any allà, per visitar la ciutat tens d’anar amb vaixell, també és pot anar per un túnel que és diu Elbtunnel que creua la ciutat.

El menjar típic d’allà és el peix, fa uns entrepans que estant molt bons, el diumenge el mati fan el mercat del peix, és un mercat molt gran i està ple de gent, el que no venen ho deixen a fora perquè la gent ho poguí agafar.

Un dia vam anar a veure un partit del Sant Pauli de segona divisió vam guanyar per 2 a 1 el KSV Holstein, el camp estava tot ple i la gent anima molt, fins i tot és van convidar a Cerveza.

Un altre dia vam anar a la fira d’atraccions més important d’Hamburg, i ens vam pujar a la noria.

Un dia a Berlin

Un dia vam fer una visita a Berlin, vam visitar la Puerta de Brandeburgo, el parlament Alemany, el Mur de Berlin, i l’Olimpic de Berlin on el Barça va guanyar l’ultima Champions contra la Juventus.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *