UN ALTRE CURS FET

El passat mes de juny vaig acabar el curs d’AUXILIAR DE SERVEIS. El curs ha estat possible gràcies a la participació tan de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) com de la Universitat de Barcelona (UB).

Les classes del curs es feien els dimarts i els dijous a diferents aules, però on més estàvem era a la Ramon i Cajal, una de les més importants de la universitat.

Cada dia teníem un professor diferent. Enrique Garcia, per a les funcions bàsiques; Sílvia Uceda, per l’atenció als usuaris; Torcuato Garcia, pels coneixements bàsics d’audiovisuals; i l’OSSMA (Oficina de Seguretat, Salut i Medi Ambient) per seguretat i riscos al lloc de treball. Tots ells han sigut uns grans professors i ens han fet entendre moltes coses importants.

L’acte d’entrega de diplomes es va fer ni més ni menys que a la sala de juntes del rectorat, amb la presencia de Maite Vilalta, vicerectora d’igualtat i acció social de la UB; i de Katy Trias, directora de la FCSD.

Els set estudiants que estàvem presents vàrem rebre un diploma de la Universitat de Barcelona signat per Maite Vilalta.

Amb molta emoció ens anàvem cridant un per un. Un cop finalitzat l’acte ens vam fer una fotografia de grup de record.

A continuació, un pica-pica ens va ajuda a acomiadar-nos amb un bon record.

Tres títols en dos anys

Per a mi està sent molt especial. Al gener de l’any passat vaig acabar el curs d’Auxiliar de Museus, a Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra;  i a continuació el Curs d’Auxiliar de Ràdio a la mateixa universitat, aquest cop al Campus del Poble Nou. I ara el d’Auxiliar de Serveis a la Universitat de Barcelona, a l’hora que ja he començat a treballar.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish