Spar City lift  Girona fa història               

L’Spar Citylift Girona ha guanyat la segona lliga femenina de bàsquet de la historia al vèncer al Perfumes Avenida  de Salamanca per 73 a 65.

Les gironines han dominat la segona part del partit. A la primera part, però, l’equip de Salamanca ha anat per davant el marcador en un partit on les locals tenien baixes importants com les de Nadia Colhado i Eshaye Murphy, que són les peces clau de l’equip.

Amb aquesta victòria la propera temporada l’equip català jugarà la Champions femenina, juntament amb el Cadi.

El pavelló de Fontajau ha estat ple a vessar i ha ajudat, i molt, aconseguir la segona lliga. La base de l’equip, amb jugadores importants com Laia Palau, continuarà l’any que ve per tornar  a repetir el títol de lliga.

El Perfumes Avenida feia quatre anys que guanyava la lliga i l’ultima que va guanyar el Girona va ser la temporada 2014/15, el dia de Sant Jordi.

Roger Torrent i Garbajosa donen la lliga

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i el president de la lliga, Jorge Garbajosa, han donat el títol de lliga a les Gironines, un honor per la capitana Rosó Buch, que ha sigut l’afortunada que ha aixecat el valuós trofeu.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *