Un gran Barça remunta a la Copa

Aquest primer diumenge de maig el Barça de futbol sala ha guanyat la copa del rei per 5 gols a 2 contra el Jaen. Els blaugranes han suat per remuntar un 0 a 2 en contra després dels gols de Carlitos i Campoy.

L’equip blaugrana ha començat a remuntar el partit gràcies a un gol de Boyis, primer, i un altre de Ferrao que ha servit per empatar el partit. Ha costat molt, però a partir d’aquí els blaugranes han dominat el partit. Ferrao ha capgirat el marcador a 20 segons del final. Tot seguit, Marcénio ha marcat de cap i Aldolfo ha fet el cinquè i definitiu gol.

La secció de futbol sala del Futbol Club Barcelona ha guanyat la seva sisena copa de la història, títol a afegir a la Copa d’Espanya. A partir d’ara els Barça es jugarà els play-off de la lliga contra el Llevant en una eliminatòria al millor de tres partits que començarà divendres que ve a València.

Quatre copes a les seccions

Amb aquesta el club blaugrana ha guanyat les quatre copes de les seccions (les de futbol sala, hockey patins, handbol i bàsquet) i encara poden seguir sumant. Dintre de tres setmanes el primer equip de futbol jugarà la final contra el València al Benito Villamarín. Amb aquesta podrien ser cinc copes, llàstima del futbol femení que no ho va poder aconseguir.

Tot i això, l’equip femení pot guanyar la Champions europea de la seva categoria, en aquesta ocasió contra l’Olympique de Lyon, a Budapest.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish