Passadís al campió, passeig del Celta

El Barça de Valverde després de tenir tots els deures fets després d’haver guanyat la lliga, arribava a l’estadi del R. Celta de Vigo tornant a apostar pels suplents.

Allà l’esperava l’equip que dirigeix ​​Fran Escribá, en primer lloc per fer-los el passadís de campions i després vèncer amb els gols de Maxi Gómez i Yago Aspas. Aquesta victòria els serveix per aconseguir la permanència.

Igual que passés davant l’Osca el fons d’armari blaugrana va tornar a desaprofitar aquesta nova oportunitat. Independentment de la derrota es va perdre més amb la lesió muscular als isquiotibials de Ousmane Dembele que va patir als primers compassos de la trobada.

Durant la primera part el Barça va tenir més ocasions de gol però no van ser suficients. La segona meitat va ser un passeig del Celta, que en els últims minuts aconseguiria els dos únics gols del matx.

A un pas de la glòria

Després d’aquest mer tràmit lliga, totes les forces del Barça estan centrades en arribar a la final de la Champions. Amb el camí aplanat després del 3-0 de l’anada ara els blaugrana hauran d’arribar a l’”infern” dels Reds: l’estadi de Anfiend Road del Liverpool.

Per a això tornaran els titulars indiscutibles per posar en peu aquesta part d’Anglaterra de la mateixa manera que fessin “The Beatles” en els seus millors temps. El Barça està a 90 minuts d’aconseguir l’anhelada final del Wanda Metropolità. Es pot considerar que estan a un pas de la glòria.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *