El TRO DE CERVERA DOMINA LA CURSA

Diumenge es va disputar el Gran Premi d’Argentina de Moto GP, cursa que va guanyar Marc Márquez de forma aclaparadora. Des de la sortida va ser el més ràpid i va liderar la cursa durant tot el Gran Premi.

Al llarg del cap de setmana el jove de Cervera sempre ha anat per davant de tots i amb molta comoditat va dominar tant els entrenaments com la cursa.

Per Marc Márquez va ser una carrera còmoda, de les que més des de que està a Moto GP.

Un any més espera aconseguir el Mundial, que seria el seu cinquè, quan només té 26 anys.

La pròxima carrera serà el circuit d’Austin als Estats Units, on l’any passat també va guanyar.

Lorenzo no aconsegueix els punts

En canvi, el seu company d’equip, Jorge Lorenzo, va acabar per sota de tot i sense aconseguir cap punt. El Mallorquí haurà de millorar molt si vol competir i intentar guanyar el títol.

A la lluita per la segona posició de la cursa es va imposar l’italià Valentino Rossi, guanyant la partida al seu compatriota Andrea Dovizioso a l’ultima volta.

Decidit com estava el primer lloc en favor de Márquez, aquesta lluita entre els dos italians va centrar els moments més emocionants de la cursa.

La pròxima carrera, a les Americas, serà el dia 14 d’abril.

A Catalunya el calendari preveu que es disputi una nova carrera pel títol mundial de motociclisme el dia 16 de juny, poc després de la cursa  prevista a Jerez del dia 5 de maig. Pels amants del motor quedar clar que venen corbes…

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *