El musical Rent torna a Barcelona

Dissabte va tornar el musical Rent a Barcelona, del  23 de març al 26 de maig al teatre Condal de Barcelona. Fa tres anys es va estrenar a l’Aliança del Poblenou. Els directors son Daniel Anglès i Marc Gómez. L’obra es fa en castellà.

La representació es basa en un grup de joves amb vides molt diferents que volen expressar la seva creativitat artística per fer-se un lloc a la societat. Els protagonistes lluiten per fer front al seu dia a dia.

La vida del musical

Rent va néixer el dia 26 de gener del 1996, a la ciutat de Nueva York, dos dies després de la mort del seu autor, Jonathan Larson.

El musical ha guanyat 4 premis Tony i un Pulitzer. La cançó principal de l’obra és Seasons of love.

Gran repartiment

A l’obra surten actors i actrius que han fet sèries i obres de teatre, com per exemple Iñaki Mur, que va sortir a les tres temporades de Merlí, i fa de Marc Cohen, el personatge principal.

Victor Arbelo fa de Roger Davis, l’altre personatge principal del musical. Júlia Bonjoch també ha fet diferents musicals, com del Petit Princep.

 Alguns altres repeteixen respecte l’última obra del Poblenou com és el cas del Nil Bofil, que fa de personatge secundari, però és un gran actor.

I per últim, surten la Joana Roselló i l’Elisabet Molet, que fan de personatges secundaris.

Una obra que impressiona

Vaig veure l’obra a l’Aliança del Poblenou i em va agradar molt. Els actors i les actrius són molt bons i saben interpretar molt bé.

La nova versió segur que tindrà el mateix èxit que fa tres anys. Aquesta vegada tampoc m’ho penso perdre. Més endavant ja us ho explicaré.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish