Una gran afició

Una de les grans aficions que tinc és la ràdio. M’agrada molt escoltar i realitzar ràdio. Per mi la ràdio és una altra manera d’explicar les coses que passen  al mon  a la gent d’una manera molt diferent a la televisió. El que tenen de diferent aquests dos mitjans és que si t’equivoques no passa res perquè la gent no et veu. Però a la televisió sí. 

Fa quatre anys vaig entrar a un programa que es diu “Encert a la Ràdio” de l’Associació  Encert. L’any passat vaig fer el curs d‘Auxiliar de producció de ràdio  que organitzen la Fundació Catalana de Síndrome de  Down  i la Universitat Pompeu  Fabra.  Allà vaig tenir al Francesc Ponsa i a la Marta Narberhaus com a professors i vaig aprendre molt. 

Gràcies a aquest curs em van proposar de fer de monitor a Encert a la radio i vaig acceptar.  Fer de monitor em va semblar una experiència molt xula perquè feia coses que quan era alumne no feia, com anar a les reunions per parlar què faríem a la tarda.  

També vaig fer pràctiques laborals a la ràdio COPE. Em van agradar molt perquè vaig estar tant temps allà que ja era un membre més de l’equip.  Vaig conèixer persones famoses dins de l’àmbit musical  com Ana guerra i Aitana de Operación Triunfo, i també   de l’ambient radiofònic.  

M‘ha agradat molt dedicar-me a aquesta professió radiofònica.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish