Luis Enrique, el coronel de “La Roja”

Des de l’últim Mundial de Rússia, a la selecció espanyola li calia un canvi radical. I així ha estat. Amb l’arribada de Luis Enrique, “La Roja” ha patit un canvi sorprenent i aquí estan els resultats que ho demostren, com el 1-4 enfront de Gal·les.

No només és la funció del tècnic, també contribueix el fet de comptar amb nous jugadors més determinants. Entre aquests, un Paco Alcacer en el seu millor moment golejador, i fins i tot el valencianista Gayà, que també aporta més qualitat.

El seleccionador que calia

La selecció espanyola ha tingut altres seleccionadors però no van saber donar amb la tecla per trobar millors resultats. Fins que va arribar ell, Luis Enrique.

Amb la seva arribada va revolucionar a tota la plantilla que demanava a crits un líder a la banqueta. I ell ho és, entre altres coses perquè ho porta a l’ADN.

Missió: la segona estrella mundialista

Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), va fer una aposta guanyadora i potser arriscada en comptar amb Luis Enrique.

El tècnic asturià és el que lidera a tot un “exèrcit” d’homes disposats a donar-ho tot per aconseguir el seu objectiu.

Un objectiu que tornarà a l’equip nacional al cim del futbol mundial, com ho és aconseguir la segona estrella a la samarreta espanyola. Però fins llavors tenen per davant una lliga de nacions i una nova Eurocopa que els servirà per preparar les seves particulars “forces armades”.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish