Blanes i la màgia de Sant Joan

A través de la Fundació Catalana Síndrome de Down, tres grups d’amics ens vam desplaçar a Coma-ruga, Lloret de Mar i Blanes per celebrar la revetlla de Sant Joan.

Lloret és conegut turísticament per les platjes i cales al voltant de les muntanyes. Una de les millors és Santa Cristina.

Coma-ruga va ser un viatge de una nit, Lloret i Blanes, van ser dues.

Alguns vam anar de viatge a Blanes, un poble de Catalunya que ens van obrir les portes de l’Hotel Esplendid, on se’ns va tractar amb molt afecte.

Vam intentar anar amb un trenet per visitar el poble, però al final vam anar a prendre un aperitiu al mig del passeig amb la platja de fons.

Després vam anar a la piscina de l’hotel i ens ho vam passar molt bé.

La nit de la revetlla de Sant Joan hi havia una mini disco i vam ballar amb una copa de sangria sense alcohol i un tros de coca. Després vam anar a la platja a tirar petards. Nosaltres no en vam tirar perquè no ens agrada el soroll.

Un viatge diferent

La qüestió és que el viatge va ser diferent i també vam crear amistats que duren per sempre.

Les persones de suport van ser molt útils. Ens van ajudar amb les nostres necessitats i van tenir un tracte molt afectuós amb el grup que mai oblidarem.  

La màgia del viatge va ser la relació que vam tenir amb els amics. Senzillament va ser espectacular. Per aquest motiu ho volem explicar als nostres lectors perquè també puguin gaudir d’un viatge com aquest.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish