Els dinosaures es mengen la taquilla

Crítica de cinema: “Jurassic World: El regne caigut”

Els fanàtics del món juràssic no podem estar més que d’enhorabona, l’estrena de l’última pel·lícula de la saga “Jurassic Park”, (Jurassic World: el regne caigut) ha obert les seves portes en els nostres cinemes.

El director espanyol Juan Antonio Bayona s’estrena en el món juràssic dirigint aquesta cinta americana. Segons ComScore aquesta pel·lícula ha estat número u en taquilla durant el primer cap de setmana de la seva estrena.

Una aventura d’”Oscar”

Els seguidors de la saga no poden perdre aquesta última entrega. L’adrenalina i la tensió al límit de cada escena, es pot dir pràcticament que et deixen sense alè. Sens dubte tot el que hi ha darrere així com els efectes especials com a millor direcció, igual que els protagonistes fan que aquesta aventura sigui digna de “Oscar”.

“Comença una nova era”

Després d’haver vist aquesta pel·lícula és inevitable dir que ha millorat i amb escreix les ja esmentades “Jurassic Park”, “El món perdut”, “Parc Juràssic III” i “Jurassic World”; si bé és cert que després del que hem vist és ben segur que hi haurà una sisena entrega.

Ara comença un nou camí i com bé diu Dr. Malcolm, el personatge interpretat per Jeff Goldblum al final de la pel·lícula, “comença una nova era”. Això ens fa pensar que hi haurà més entregues i aquí seré a la meva butaca i a primera fila per explicar-ho.

Us convido a que no us perdeu aquesta nova cinta del setè art. “Benvinguts a Jurassic World”.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish