El meu primer Sant Jordi com autor

Era un dia a solejat amb un bonic blau cel, el passeig era ple de parades plenes de llibres i roses. També taules amb bolígrafs, aigua i noms, una d’elles amb el meu nom Andy Trias i el llibre de les meves memòries. Vaig sentir que em bullia la sang, no m’ho podia creure, i em preguntava aquest soc jo? I de sobte i vaig pensar ara he de fer dedicatòries i la meva firma? Llavors vaig seure i va aparèixer la primera persona que em portava el meu primer llibre per signar i així va ser des de les 10h fins a les 20h del vespre del dia 23 d’abril de 2018 era Sant Jordi.

El primer lloc on vaig estar signant va ser a la llibreria de la casa del Llibre, situada al Passeig de Gràcia. Hi havia molta gent i entre els desconeguts,van venir a signar el meu llibre família i amics. I després al Corte Inglés de la Plaça Francesc Macià, on tota la gent feia la cua perquè jo els signés. Alguns eren coneguts i altres que no, però igualment volien que els signes les meves memòries. Després del Corte Inglés  vaig anar al Fnac de l’Illa de la Diagonal. Allà era ple de gom a gom, quasi diria que no es podia caminar però no parava de signar

Semblava un dia de boixos, per aquest motiu sem va ocórrer anar a dinar en un bufet lliure xinés amb el meu nebot Edgar. El vaig convidar per donar-li les gràcies per tot el que havia fet per ajudar-me a fer possible la publicació de les meves memòries. I per primer cop vam menjar els dos junts, sols, amb un estil de menjar xinés i vam acabar ven tips.

Repercussions de la ràdio

Amb la panxa contenta vam continuar amb la tarda frenètica. La primera parada  va ser a l’Alibri, a Rambla Catalunya,  va venir la meva dona a fer-me costat, també molts dels que podien de Èxit21, amics i família van venir a veurem perquè  jo els signes els llibres. Hi havia molta gent que s’apropava per saludar-me ja que havien sentit el programa de radio Islàndia a Rac1 amb Albert Om. 

Per acabar el dia, vaig estar signant a l’Abacus de Rambla Catalunya, on la gentada que hi havia em donava la meva ultima feina per signar els últims llibres del dia.

Va ser una diada de Sant Jordi molt llarga i emotiva. Vaig acabar cansat i em feien mal els peus. Però la feina encara no ha acabat: aquest dimecres presento les memòries a la Casa del llibre (19h, a Rambla Catalunya, 37) amb Mònica Terribas i Antoni Bassas, i espero signar molts més llibres. Us hi espero a tots!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish