El millor Barça de la història

El campionat nacional ja està en el moment més culminant i, sens dubte, si s’analitza la descomunal temporada que ha fet el Barça d’Ernesto Valverde, certament no podia treure millor balanç de la present campanya, fins i tot malgrat el que va passar davant la Roma a la Champions League.

Cert és que han tret el millor “doblet” de la seva història aconseguint Copa del Rei i lliga, i convertint-se en el campió amb un rècord d’imbatibilitat.

El que resta fins a la conclusió d’aquesta lliga serà per seguir sumant punts per augmentar la ratxa d’imbatibilitat i que Messi aconsegueixi la bota d’or.

La Champions: assignatura pendent

Després de la ressaca de celebracions pels 2 títols aconseguits, podem dir que els blaugrana han tret les millors notes possibles.

Ara, el primer és acabar el “curs” que queda el millor possible i després fer volta de pàgina i començar a “estudiar” durant la pretemporada, ja que al Barça li ha quedat una assignatura pendent, la lliga de campions, i per tant, haurà de repetir al setembre.

De la mateixa manera, els “alumnes”, els antics i les cares noves que arribin a l’escola de Can Barça, estaran amb el “professor” Valverde. Però faltarà un dels més avantatjats: Don Andrés Iniesta que, als seus 33 anys, anirà probablement a la Xina a impartir les seves pròpies classes particulars i, de passada, deixar en el llunyà orient tot el que sap (que és molt) de futbol .

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish