No sé si no ser

No sé si el meu esperit té prou força

o la força la tinc als peus.

No sé si encara la meva ànima és viva

o ja és morta.

No sé si se on soc.

No sé si se on vaig.

No sé si me’n vaig per no tornar

o me’n vaig per retornar.

No sé si encara m’estimo

o ja desconeix-ho el que és estimar.

No sé si l’emoció perdura dins meu

o és tan sols un neguit que perdurarà.

No sé si crec en qui soc

o si els altres creuen el que soc.

No sé si tinc valors

o els valors m’han  deixat pel camí.

No sé si ser el que vull

o el que vull ja no hi és.

No sé si la força m’acompanya

o m’empeny a abandonar.

No sé si ser qui soc

o no sé on soc.

Redactor “ÈXIT21 un punt de reflexió i expressivitat cap al món exterior en el qual puc manifestar o expressar situacions de la meva vida particular, social… I que puc compartir amb els meus companys i amb el món en el qual vivim. Servirà per fer visibles les coses que ens passen, personals i socials, i també mostrar la integració de les persones amb discapacitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *