Valors o consumisme

Aprendre a valorar el què tenim

Molts cops no som prou conscients del que tenim i també no ho arribem a valorar com cal, tot degut  a que habitualment fem servir el que tenim i no som prou conscients del que obtenim. D’altre gent viu sense això i a sobre és més feliç perquè valora molt més el que té.

Som una societat consumista i hem deixat de valorar petites coses que tenen sentit com per exemple estimar o compartir.  Realment sobrevalorem coses com els mòbils, ordinadors, un cotxe… I ens canvi ens oblidem dels valors essencials.

M’estic donant compte que cada cop adquirim més objectes, regals, capricis que després no els fem cas i queden arraconats i en desús.

Som prou conscients del que acabem tenint?

Hem d’aprendre a fer ús i gaudir molt més d’aquelles petites coses i no anar desitjant tenir-ho tot per obtenir la felicitat.

Un petit detall a tenir en compte és que quan deixem de tenir aquelles coses que tenim més a mà és llavors quan som més conscients del que tenim i és quan les valorem.

Els valors per mi són l’educació, el respecte, l’estimació…

A mida que anem creixent, anem adquirint nous valors que ens fan millors. Per això recomano madurar i créixer com a persona i inconscientment adquirirem nous valors.

El consumisme no dona la felicitat. El que si dona la felicitat és adquirir uns bons valors que ens fan millors persones i ens ajuden a sobreviure en aquest món consumista.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish